Najgora noćna mora svake majke i oca dogodila se ovih dana Ljiljani Škvarić Vidaček (30) i njenom suprugu Biserku (29) iz mjesta Senjanec nedaleko Ivanca u Zagorju. Njihov 10-mjesečni sinčić Luka, inače zdrava i vesela beba, preminuo je pod još nerazjašnjenim okolnostima. Sve je krenulo po zlu dan nakon što je maleni primio drugu dozu cjepiva DI-TE-PER, takozvani 5 u 1.

Luka_Vidacek_direktno.hr   Luka Vidaček (izvor: direktno.hr)

O ovom je slučaju, podsjetimo, prvi i jedini ranije izvijestio portal direktno.hr. Prije dva tjedna pisali smo kako je na Rebru pod nejasnim okolnostima umrla beba, te kako liječnici tvrde kako uzrok smrti nije povezan s cjepivom, već da je riječ o SIDS-u, sindromu smrti u kolijevci. Tada se još nije raspolagalo s dovoljno informacija. Sada svoju istinu o tragediji ekskluzivno za direktno.hr otkriva majka Ljiljana. Od Lukine smrti nije prošlo ni dvadeset dana, iznimno joj je teško, no, ogorčena liječničkim tretmanom, odlučila je otvoreno progovoriti o hororu koji ona i suprug prolaze, otkad je beba hitno hospitalizirana.

Cjelovit napis, pod naslovom Beba nam je umrla nakon cijepljenja, na Rebru zataškavaju uzrok smrti, možete pročitati na portalu direktno.hr.

Share this article

Comments closed.

EmailEmail
PrintPrint